Er du nogensinde blevet uskyldig dømt?

Er du nogensinde blevet uskyldig dømt?

Her tænker jeg ikke på at blive dømt i fængselsregi, dømt i retten eller i anden juridisk forstand.

Jeg tænker på, at blive uskyldigt dømt af en du kender. At en du kender – og måske endda en du elsker og har haft høje tanker om – spreder løgne om dig – ikke blot fordrejninger eller forstærkninger af noget, der i virkeligheden er sandt. Men deciderede løgne.
Løgne =

  1. Der fortælles løgne om dine personlige intentioner overfor et andet menneske. Påstande som er direkte modsatte sandheden – og faktisk bliver der sagt at dine intentioner er det modsatte af, hvad dine intentioner reelt er.
  2. Der fortælles løgne om de værdier, du står for helt inderst inde i dit hjerte. Værdier som er alt hvad du nogensinde har kæmpet for, så stærkt, som var du aktivist eller frihedskæmper for netop disse værdier. Du bliver tillagt værdier, som er de modsatte af dine reelle værdier.
  3. Ord du har sagt i en specifik sammenhæng, bliver taget fuldstændig ud af kontekst!!!! Og sat ind i en opdigtet kontekst, som passer ind planerne, som dem, som skaber løgnene.
  4. Jo mere du gør dig umage, for at forstå, undskylde og bortforklare, den der lyvers adfærd, og jo mere kærlig og idealistisk du er i målet om forsoning og kærlighed, des mere ondskabsfuldt bliver du behandlet. Des mere langt fra virkeligheden bliver de løgne, der bliver fortalt om dig. Fordi du har faktisk aldrig gjort vedkommende noget, men vedkommende ønsker at skabe en konflikt, der ikke findes.
  5. Jo mere du prøver at gå ud fra vedkommende misforstår, og jo mere, du derfor prøver at mægle, forsone og forklare, jo tydeligere bliver det, at vedkommende ikke misforstår dig. Vedkommende ønsker bare at være vred, og du er udset, som undskyldning, og jo mere perfekt og kærligt du opfører dig, jo hårdere falder hammeren.
  6. Vedkommende sætter en ære i, at sætte ansigtet i de rette folder og vælge de rette ord og virkemidler til alle, der vil høre løgne om dig. For det er en personlig hetz. Du er blevet udsat til en (i rækken) af mennesker, vedkommende ser sig sur på, og vil mobbe og af med. Og tilbage står den uskyldigt dømte uden forsvar for smædekampagnen, der vitterligt er uforskyldt. Alle psykisk raske mennesker med hjerte og fornuft ville kunne se dette med det blotte øje, hvis de kendte alle sagens akter.

Løgnene har kun ét formål – at få dig ned med nakken og hvad endnu vigtigere er , så for at få positiv opmærksom og medynk til sig selv. Når folk sætter sig i en offerrolle, og når de, koste hvad det vil, vil skabe denne offerrolle. Også selvom det koster dig – næsten – selve livet og lykken.

Når begæret efter at pleje sin falske persona udadtil med flere længder overgår at behandle endda sine egne børn retfærdigt. Når den der dømmer dig uden at blinke fortæller ondsindede løgne om din opførsel til alle, der vil høre det. Når alt du siger, bliver fordrejet og twisted 180 grader og fortalt til alle, der vil høre det. Og alt det decideret smukke og kærlige, du gør mod den der dømmer bliver aldeles fortiet og skjult, så alle spor af din kærlighed og godhed slettes fra jordens overflade, og i stedet lægges grimme fælder ud, som det er meningen, du skal vælte i, og hvis du ikke snubler i fælden, er det også galt.

Det er når du IKKE kan gøre noget rigtigt. Ligegyldig om det du gør og gjorde var så rigtigt, nobelt, ædelt, tappert, som var det Nobels Fredspris værdigt, så vil det blive fordrejet.

Fordi vedkommende ønsker ikke din kærlighed. Vedkommende ønsker en rekvisit til at iscenesætte sig selv som offer og storslået menneske.

Så det er at du behandler vedkommende som en konge eller dronning er faktisk en gigantisk hæmsko for den der dømmer. For vedkommende vil ikke have din kærlighed. Vedkommende ønsker bare, du udfylder din rolle.

Flere mennesker end man tror, går rundt med skjulte personlighedsforstyrrelser, som fører til denne førnævnte adfærd mod de nære relationer, selvom de måske udadtil er hamrende charmerende og joviale. Det er også en del af lidelsen, at man ofte udser sig en eller flere syndebukke. Er det synd for den personlighedsforstyrrede? Ja, gu pokker kan jeg love dig for, det er synd for den, der forårsager al den smerte. Det er altid synd for mennesker, der fylder deres liv med mørke, utilfredshed og passiv vrede. Men de ønsker ikke at ændre deres situation. Det er en del af lidelsen. Derfor kan de stadig smadre det menneske, der elsker dem og prøver at redde dem, for de vil ikke reddes, for det er en del af forstyrrelsen, at de vil blive præcis, hvor de er!

Søg hjælp og viden, hvis du er udsat for manipulation og konstant skyldspålæggelse. For det kan smadre et menneske og fjerne dets selvværd, så grundigt, at det ikke ønsker livet.